Met ingang van vandaag draait Google AdSense op deze website. Ik wil er graag ervaring mee opdoen. En onder meer onderzoeken of deze vorm van reclame iets kan betekenen voor de continuïteit van een website zoals OpenNieuws.nl.

Aanleiding is de opening van mijn nieuwe blog bij Blogger gisteren. Ook bij wijze van test. Ik kreeg van een vriend van me al meteen de melding dat deze blogspot / Blogger site traag laadde. Dat was om circa 21.30 uur gisteren, om 22.00 uur constateerde ik zelf hetzelfde. Als dat zo blijft, cq. vaak zo is, dan zal ik waarschijnlijk weer snel verhuizen met mijn JoG-(b)log.

AdSense stond al lang op mijn 'todo' lijstje. En de start van JoG-log.blogspot.com was net dat zetje wat ik me zelf moest geven. Ook daar draait AdSense.

Wil je meer weten over de achtergronden bij OpenNieuws.nl lees dan het colofon.

Na dit korte intermezzo ga ik enerzijds hier verder met het linken naar met name nieuws over open standaarden en open source software en anderzijds ben ik voornemens om regelmatig zelf teksten van uiteenlopende aard te publiceren op JoG-log.blogspot.com. Ik zal daar zeker af en toe over open standaarden en open source software schrijven. Normaal gesproken zal ik dan wel linken van hier (OpenNieuws.nl) naar zo'n bericht. Maar houd het JoG-(b)log vooral ook zelf in de gaten zou ik willen adviseren. Je weet immers nooit wat ik over het hoofd zie...

Reageren staat hier uit omdat ik nog steeds niets tegen comment-spam heb geïnstalleerd. Op mijn nieuwe blogsite kun je wel reageren. Ik nodig je daar van harte toe uit !?

Tot ziens, hier of daar. Joost Geraets